Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

31 грудня 2023 року, 08:13

Дата: 31.12.2023 08:13
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Важко підібрати слова для привітання з прийдешнім Новим роком. Ми всі розуміємо і відчуваємо, що переживає Україна щодня, в якому страху і невизначенності живе переважна більшість українських родин, в яких тяжких боях наші хлопці захищають кожен клаптик української землі від російської орди.

Наше життя змінилося і вже не буде іншим. Хтось назавжди відкинув ілюзії минулого про братні народи, розірвав зв’язки з родичами чи друзями. Але все це не порівняти з тією втратою, яку сьогодні відчувають родини загиблих захисників. Пам’ятаймо наших героїв! Низький уклін і світла пам’ять полеглим приорільцям!

Разом з тим цього року усі ми стали іще сильнішими. Ми навчилися більше любити рідну країну й один одного, допомагати, волонтерити, цінувати час, прості речі, кожен новий день. Ми складаємо плани на світле майбутнє.

Під моїм привітанням малюнок вихованця Царичанської мистецької школи. Значна частка бюджету 2024 року спрямується на освітнє середовище громади. Ми усвідомлюємо, що наші унікальні традиції, мова, мистецтво та цінності – це те, що формує нашу ідентичність і об’єднує нас у найважчі часи.

У новий 2024 рік ми входимо із впевненістю на Перемогу та на мирне майбутнє для рідної України. Тож нехай у Новому році у Ваших домівках завжди панує тепло та затишок, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над усією Україною! Нехай серце завжди пишається нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським героям за можливість прокидатися вранці з вірою у кращі часи.

Під новий рік зазвичай планують майбутнє та загадують бажання. Сьогодні у нас одне бажання на цілу країну, і я впевнений, воно обов’язково здійсниться в прийдешньому році.

Дякуємо ЗСУ за можливість зустрічати цей новий рік!

З Новим переможним 2024 роком🇺🇦

Селищний голова       Геннадій СУМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь