Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Царичанської селищної ради за 2023 рік

Дата: 12.01.2024 13:01
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Царичанської селищної ради створена з метою розгляду протоколів про адміністративні правопорушення у межах компетенції, визначеної статтею 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Засідання адміністративної комісії відбуваються щомісячно.

За 2023 рік на розгляд надійшло 125 протоколів про адміністративні правопорушення.

За результатами розгляду накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу по 83 справам на суму 31 212 грн. Закрито у зв’язку з малозначністю відповідно до ст. 22 КУпАП – 12 справ.

Повернуто 30 адміністративних протоколів до органів, що їх складають у зв’язку з їх неналежним оформленням, недостовірною інформацією та не відповідною територіальною підвідомчістю.

Основною частиною надходжень до місцевого бюджету є штрафні санкції, накладені за порушення ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – а саме 76 протоколів – складено за порушення Правил благоустрою. Санкція даної статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 гривень) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 гривень).

Відділ правового забезпечення виконавчого комітету Царичанської селищної ради своєчасно організовує роботу проведення засідань адміністративної комісії, забезпечує своєчасність розгляду справ про адміністративні правопорушення відповідно до вимог чинного законодавства і в повному обсязі провадження по них.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь