Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Благодійна акція в Царичанці

Дата: 22.01.2024 16:24
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Доброчинна подія об’єднала сьогодні жителів Царичанки: працівників установ і закладів, депутатів, педагогів, учнів та батьків - благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Ініціатором заходу став виконавчий комітет Царичанської селищної ради та небайдужі мешканці громади.

Після хвилини мовчання та урочистого покладання квітів до пам’ятника Незламного Кобзаря під виступи вихованців Школи мистецтв розпочалася благодійна акція, приурочена до 🇺🇦Дня Соборності України🇺🇦.

На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи, дитячі витвори мистецтва, смакувати стравами та духмяними напоями. Кожен учасник події намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.

Наша безмежна вдячність учням, батькам, працівникам закладів освіти за неймовірний фінансовий внесок - Царичанський ліцей, Лисківська та Царичанська філія, Будинок дитячої та юнацької творчості громади. Цікаві і креативні вироби вихованців, батьки і діти, що торгували смаколиками - неперевершені.

Щирі слова подяки за дружню та гостинну атмосферу, смачнющий плов і допомогу🤝 ДПТНЗ «Царичанський аграрний професійний ліцей».

Вдячність за чудові картини юних художників та українські пісні у виконанні вихованців Дитячої мистецької школи.

До заходу долучились господині із Юріївського старостату та жителі із села Дубового. Майстриня традиційної випічки Галій Людмила із Селянівки та жителька Царичанки Ківіренко Леся зі своїми виробами, народна студія «Петриківська витинанка» під керівництвом Людмили Бабіч, як завжди, взяли активну участь у благодійному ярмарку.

Не одна тисяча гривень упала і в скриньку для ЗСУ від ініціативної групи Молодіжної ради та працівників виконавчого комітету селищної ради, що активно готували захід та збір донатів.

Загалом, цього дня під час акції було зібрано 175 851 грн!

Організатори та учасники переконані: подібні заходи не тільки збір коштів, а й прояв солідарності та згуртованості усіх, хто вірить в переможне майбутнє України!

Зібрані кошти надійшли на рахунок ГО «Об’єднання для майбутнього» та вподальшому будуть направлені на підтримку військовослужбовців - наших земляків, які сьогодні захищають рідну землю. Про витрачання коштів буде проінформовано у подальших публікаціях.

🫶Дякуємо за щедрість, підтримку та активну участь. Сьогодні ми всі відчули силу та єдність громадського духу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь