A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

МАЛЕЧІ ПРО ФІЛОСОФІЮ КОЗАЦЬКОГО ДУХУ

Дата: 24.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Нещодавно відбувся неймовірно зворушливий концерт. На гостину до діток Царичанського ЗДО «Вишенька» завітав талановитий гурт «Брати козаки». Це випускники нашого закладу брати Максимові: Даніїл, Кіріл та Михаїл.

Вийшовши з рідних стін садочка, ці талановиті хлопчики продовжили розвивати свої музичні здібності в КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» під керівництвом творчого викладача і відмінного наставника –Оксани Радиш. Маючи велику підтримку своєї родини, мами – Юлії Вікторівни та супербабусі – Наталії Вікторівни, хлопці із превеликим задоволенням навчаються грі на бандурі та співу в ансамблі та сольно.

Запорізькі козаки, наші пращури – гідний приклад для наслідування. Від роду до роду передається їх заповіт жити чесно, не зазіхати на чуже, трудитися, любити свою землю, рідну мову, з повагою і розумінням ставитися до інших народів.

Розпочалася 🎤концертна програма словами ведучої, Юлії Самарської, про те, що українці – нащадки славних козаків. Це народ співучий, ніщо не може нашу пісню зупинити. Аплодисментами дошкільнята зустріли славних «козаків» з піснею «Їхали козаки». У виконанні Оксани Радиш та братів Даніїла і Кіріла пролунала пісня «Різдвяна казка» . Ця композиція була перетворена із фортепіанної версії на композицію для бандури, завдяки викладачу Оксани Радиш, її обрали з книги «Різдвяні пісні», яку люб’язно подарували діти з Європи дітям України в знак підтримки.

Наймолодший Михаїл Максімов виконав пісню «Добрий день, матусю Україно!».

Наприкінці дійства пролунала пісня «Ми нащадки козаків», яка у вересні 2023 року на конкурсі «Велика родина – моя Україна» отримала 1️⃣ місце, у виконанні хлопчиків, та стала початком музичної кар’єри гурту «Брати козаки» .

Гучними оплесками малеча дякувала за чудове виконання пісень про нашу славну 💙💛Україну.

Теплі слова подяки🤝 гурту та їх музичному викладачу пролунали від директора Царичанського ЗДО «Вишенька» Чередниченко Яни.

Бажаємо вокалістам успіхів у музичній кар’єрі, тріумфальних здобутків та натхнення.

Із задоволенням дошкільнята закладу дошкільної освіти «Вишенька» будуть брати приклад з талановитих старших товаришів та чекати гурт «Брати козаки» з новим репертуаром.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь