Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Відбулая чергова сесія Царичанської селищної ради

Дата: 09.02.2024 15:26
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Майже мільйон з селищного бюджету на підтримку військових частин, фінансова підтримка аграрного ліцею та кошти на оздоровлення дітей у 2024 - про це йшлося на 28, черговій, сесії Царичанської селищної ради

09 лютого на черговій сесії депутати затвердили ряд рішень щодо соціального та економічного розвитку громади. Серед питань черги денної – затвердили звіт про виконання селищного бюджету за 2023 рік, заслухали звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств – Царичанська центральна лікарня, Центр первинної медико-санітарної допомоги , КП«ВОЖКГ» та КП«Господарник».

Крім цього, внесли зміни до селищного бюджету на 2024 рік, передбачивши видатки на підтримку військових частин А0693, А4820 на загальну суму 900 тис. гривень для придбання БПЛА, військової техніки та запчастин до неї, засобів зв’язку та радіоелектронного обладнання.

Виділили кошти на оздоровлення дітей пільгових категорій в сумі 864,5 тис.грн. (харчування у пришкільних таборах) та на придбання путівок в оздоровчих закладах - 198,0 тис. гривень. Також, передбачили витрати на облаштування майданчиків під сміттєві контейнери в рамках проєкту «Екосервіс в громаді»; надали фінансову підтримку КП «Факел», яке опалює заклади освіти громади; виділили кошти на спортивний інвентар та тренажерний комплекс для фітнесзалу ФСК «Мир» , а для вдосконалення матеріальної бази Царичанського агроліцею, який готує фахівців за спеціальністю «Кухар», передбачили кошти на придбання промислової електроплити та пароконвектомата.

Депутати розглянули питання управління комунальним майном, з питань оренди та земельних відносин. Затвердили рішення про створення відділу інфекційного контролю у КП« Царичанський центр первинної медико-санітарної допомоги». Нагадаємо, що наші заклади первинної та вторинної ланки охорони здоров’я співпрацюють з проєктом USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» , що передбачає фінансову та експертну допомогу.

Одним із питань сесії також стало перейменування вулиць на території Царичанської громади. Рішення підтримано депутатами одноголосно. Шістдесят шість вулиць та провулків громади отримають нові назви, але найближчим часом робота з перейменування ще 8 об’єктів топоніміки буде продовжена на підставі висновків та рекомендацій Українського інституту національної пам’яті. Зокрема, мова йде про такі вулиці - Визволення, Слави, Дружби, Передова тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь