Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Підвели підсумки чемпіонату Дніпропетровської області з волейболу🏐 серед юнаків і дівчат, який проходив під гаслом «НАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ – СИЛА НЕСКОРЕНИХ»

Дата: 26.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

У Царичанському ліцеї приймали учасників обласного чемпіонату з волейболу, присвяченого Героям – захисникам і захисницям України та дев’яносто другій річниці утворення Дніпропетровської області. Спортивні змагання проводилися за підтримки Дніпровської районної державної адміністрації та Царичанської селищної ради.

На змагання прибули найкращі волейболісти області – команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл Магдалинівська територіальна громада, Васильківська селищна територіальна громада, Солонянська територіальна громада, Слобожанська територіальна громада, Петропавлівська селищна рада , Царичанська селищна об'єднана територіальна громада, команди міст Тернівка, Павлоград, Новомосковськ.

До спортсменів із вітальним словом звернулися селищний голова Геннадій Сумський, почесний гість змагань депутат Дніпропетровської обласної ради Гошгар Мухтаров і перший віце - президент федерації волейболу Дніпропетровської області Іван Бабич.

Турнір проходив у запеклій, але чесній спортивній боротьбі. Кожна команда в повній мірі розкрила свої уміння вести гру, вибудовувати переможні комбінації. Вболівальники відчули командний дух гравців.

Перемогли сильніші. Перше місце заслужено виборола команда Новомосковська, їм поступилася результатом і отримала друге місце команда Царичанки. Грамотою за зайняте третє місце нагороджена команда ДЮСШ Васильківської громади. У номінації кращий гравець обласного чемпіонату по волейболу нагородили Сумського Родіона, представника команди ДЮСШ Царичанської громади.

На спортивному заході хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять вітчизняних спортсменів та тренерів, які загинули на війні, та імена яких назавжди вписані в Книгу Пам’яті нашого народу. Схилили голови в журбі і за усіма загиблими українцями. Захисники і захисниці, серед яких дуже багато спортсменів, кожну хвилину захищають неньку - Україну від ворогів у повномасштабній кривавій війні, розв’язаній російською федерацією. Захищають для того, щоб українські громадяни різного віку мали змогу навчатися, займатися улюбленим спортом, мріяти, створювати щасливе майбутнє. Ми віримо нашим Збройним Силам України! Знаємо, що перемога над ворогом буде наша – українського непереборного народу!

День неймовірних емоцій об’єднав кожного, хто знаходився у цій залі – і спортсменів, і вболівальників. У кожної волейбольної команди було бажання перемогти.

Хай завжди в унісон б’ються серця всіх, хто причетний до великої спортивної родини Дніпропетровщини і всієї України. Миру нам усім і Перемоги🇺🇦!

Щира дяка нашим гостям за нагороди та подарунки.

Дивимося фото - ділимося емоціями🌈!

#ЦаричанськаОТГ_sport

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь