Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Оголошення

Штормове попередження

Штормове попередження № 10 про небезпечне метеорологічне явище.  28 липня по м. Дніпро та області очікуються грози, вдень під час грози шквали 19-24 м/с, місцями сильний дощ, в окремих районах град.

09:58 28.07.2017

Проект стратегії сталого розвитку на 2017-2025 роки.

Дорогі земляки! У грудні 2016 року розпочався відлік історії Царичанської об’єднаної територіальної громади і відкрилася нова сторінка життя Приорільського краю та Бабайківської, Прядівської, Юр’ївської, Михайлівської та Царичанської, громад, які від цього часу будують спільну домівку з наміром зробити її найкращою для себе та своїх нащадків. Домівку, в якій креативність і праця народжують достаток, затишок і прагнення подальшого розвитку.

09:29 10.07.2017

Перелік об’єктів, що фінансується за рахунок субвенції на формування інфраструктури.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 16 березня 2016 року № 200 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад», з урахуванням погодження Дніпропетровської обласної державної адміністрації № 13-2387/0/2-17 від 27.06.2017 Царичанська селищна рада затвердила перелік об’єктів, що фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад для реалізації у 2017 році:

08:36 06.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь