A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Семінар щодо конфлікту інтересів.

Дата: 04.12.2017 16:34
Кількість переглядів: 736

На виконання визначених Парламентом та Урядом завдань з підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов’язань, передбачених Законом України «Про запобігання корупції», Національне агентство проводить вже другу щорічну інформаційну кампанію з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів «Конфлікт інтересів: треба знати!».

В межах інформаційної кампанії у 2017 році Національним агентством на основі нової редакції методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в кожній з областей України проводяться семінари-тренінги для широких кіл зацікавлених осіб, а також спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів "Прометеус" створено безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!», який допоможе опанувати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

З урахуванням викладеного Національне агентство пропонує поширити інформацію про безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» серед депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів та посадових осіб місцевого самоврядування.

Онлайн-курс розпочнеться 09.12.2017. Для участі у ньому необхідно зареєструватися на wvvw.prometheus.org.ua. знайти курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» (постійна адреса: https://edx.prometheus.org.ua/courses/course- vl:NAZK+COI101+2017 _ТЗ/about або goo.gl/lMfYnT) та зареєструватися на вказаний курс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь