Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Урочиста 38 сесія Царичанської селищної ради.

Дата: 01.08.2018 14:38
Кількість переглядів: 2210

Фото без опису
1 серпня відбулася урочиста позачергова 38 сесія Царичанської селищної ради. Голова Царичанської селищної виборчої комісії Таїсія Рашевська оголосила результати  виборів, що пройшли 29 липня 2018 року.

 Шарівська Віра Павлівна, директор ДПТНЗ «Царичанський аграрний професійний ліцей», обрана депутатом по виборчому окрузі № 4 (с. Селянівка, смт Царичанка, вул. Царичанська буд. 89в-166а). Чернявська Людмила Андріївна обрана старостою Юріївського округу, Божко Олександр Григорович - старостою Прядівського округу, Лях Володимир Іванович – старостою Михайлівського округу та Чвертка Валентина Панасівна - старостою Бабайківського округу. Новообраних представників громади привітали селищний голова Геннадій Сумський та депутати ради.

Крім того, на сесії депутати прийняли рішення про ліквідацію КЗ «Михайлівська ЗОШ І ст.» Царичанської селищної ради. Для дітей Михайлівського старостинського округу буде організований підвіз на навчання до Бабайківської школи та, у разі наявного інтересу з боку батьків та дітей до гурткової роботи, у Царичанку на позашкільне навчання. Напередодні прийняття такого рішення селищний голова Геннадій Сумський відвідав Михайлівку і особисто поспілкувався з батьками щодо причин винесення такого рішення на сесію.

Департаменту  капітального будівництва облдержадміністрації надали дозвіл на проведення робіт по об’єкту «Капітальний ремонт Царичанської загальноосвітньої школи I-III ступенів в смт Царичанка Дніпропетровської області по вул. Соборна, 40-а» та «Реконструкція стадіону та елементів благоустрою Царичанської ЗОШ І-ІІІ ст.».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь