Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Дитячий майданчик для внучат.

Дата: 02.07.2020 15:59
Кількість переглядів: 2074

Фото без опису

       На території Юр’ївського старостинського округу  Царичанської селищної ради розташоване невеличке село Ненадівка, в якому налічується 50 дворів та 120 жителів. Раніше в селі була школа і багато дітей. Та повиростали діти, створили свої сім’ї і роз’їхались. В селі залишились батьки, дідусі та бабусі, до яких діти та онуки кожного літа, під час відпусток і канікул, приїздять в гості.

Староста Людмила Андріївна Чернявська запропонувала жителям села створити на території колишнього парку в с.Ненадівка дитячий майданчик для їхніх онуків. А внучат в селі немало, майже в кожному дворі є, а в деяких по шестеро і навіть одинадцять.

Небайдужі жителі підтримали старосту і допомогли облаштувати дитячу майданчик, велика подяка  Кнюпам Віталію і Галині, Кобам Івану і Тамілі, Корінному Ігорю, Червоному Володимиру, Красноперу Андрію, Гайіпову Чари, Кравець Наталії, Фисуну Миколі,  Бондаренко Нелі та ін.

Допомогу в облаштуванні дитячого майданчика було надано відділом житлово-комунального господарства виконкому селищної ради і депутатом районної ради Чумаковим Мухаді Мусадійовичем, який подарував дітям два м’ячі і купив солодощі.

  1 липня, в день відкриття дитячої площадки, для дітей було організовано невелике свято з побажаннями гарного літнього відпочинку.

 

 

 Виконавчий комітет

 Царичанської  селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь