Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Вічна пам'ять герою!

Дата: 06.11.2023 16:18
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Ніщо так не зближує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Наша країна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Український народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя для того, щоб ми з вами могли жити.

На жаль, сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… Загинув КОСТЕНКО Максим Володимирович, 1986 року народження.

Максим – уродженець смт. Царичанка. Народився і виріс у багатодітній сім’ї. Чоловік проходив військову службу за контрактом у званні солдата-стрільця. Загинув 1листопада, виконуючи бойове завдання за призначенням, в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області.

Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна – Героя.

Прощання з загиблим воїном буде проходити завтра, 07 листопада, у Свято-Покровському храмі о 13.00, де зберуться його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь